We maken de kunstwerken in een gezellige ruimte, waar plaats is voor minimaal vijf en maximaal 12 mensen.

het atelier

 

 

Een supergezellig verjaardagsfeestje met keramiekbeschilderen is voor iedereen een groot feest en je hebt een mooi aandenken aan die dag.

kinderfeestje keramiek beschilderen      kinderfeestje keramiek beschilderen  kinderfeestje keramiek beschilderen

 

Of misschien vindt je het wel leuk om zelf te leren schminken in een workshop, in eerste instantie oefen je op een piepschuim hoofd en daarna leef je je uit op jezelf of op je vrienden.

workshop schminken voor kinderen  schminken ook voor stoere jongens

 

Halloween verjaardagsfeestje, geweldig leuk om met je vrienden en vriendinnen pompoenen uit te komen hollen in een griezelig gezellige omgeving met gepaste muziek, schmink en lekkers erbij natuurlijk.

halloweenparty     halloweenparty

 

Een leuke middag doorbrengen om een spiegelschilderij te maken die je dan later op je kamer kunt hangen en terug kunt kijken op een geslaagde middag is helemaal super!

Een prachtig spiegelschilderij maken 

Hier nog enkele voorbeelden van wat je kunt doen.............kleinmeubelen pimpen/maskers maken.

Of misschien wel een nailart-glamourfeestje of je eigen pet of tasje pimpen waar je mee kunt pronken.

En het kan ook nog zijn dat je je eigen schoenen wilt pimpen.... het kan allemaal of je eigen servies beschilderen (vraag naar de mogelijkheden).

Maak je eigen bloempot met je eigen meegebrachte foto's of maak een venetiaans masker met foam-clay of je maakt een prachtig dierenkunstwerk van terracotta.

Maar het is ook mogelijk om je eigen sieraden te ontwerpen.... wat gezellig he, er is echt van alles te doen en te beleven. Ennn er blijven steeds nieuwe dingen bij komen.


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK