JUDOMAS


Hallo je bevind je op de website Judomas Interieur en Workshops van Martijn van den Heuvel & Astrid Kivits

 


Judomas Interieur en Workshops

 

Judomas Workshops

Zou je willen kiezen uit een tal van Leuke en originele workshop? Wij hebben een behoorlijk aanbod aan keuzes en er komen er steeds meer bij.

Of je nu een cursus wilt in Keramiek, of een workshop wilt. Misschien ben je wel op zoek naar een leuk kinderfeestje, maar ook voor bedrijven die workshops willen organiseren om de teambuilding te stimuleren, voor een vrijgezellenfeest of gewoon samen gezellig met je kind creatief bezig te zijn, voor je ontspanning of verdrietverwerking. Het is hier allemaal mogelijk.

 

Judomas Interieur

Wil je iets leuks voor in huis of moet er misschien een gipswand worden geplaatst of verbouwing in huis, nieuw plafond of laminaat laten leggen, dan kun je kijken in de rubriek Judomas Interieur.

 

Ook zijn wij te vinden op facebook, zou je ons willen volgen dan hoef je alleen maar de pagina te liken, er komt regelmatig nieuwe informatie op te staan over workshops die worden gegeven, bij genoeg aanmeldingen nemen wij contact met u op. Dus schroom niet om even op de paginalike te drukken :)

 

 

Judomas interieur & workshops | Facebook

https://nl-nl.facebook.com/judomas.nl

 


 

Foto's van werk kun je bekijken in Mijn Album. 


Wil je meer informatie over een bepaalde cursus of workshop of verbouwing dan kun je een mailtje sturen naar: 

 mvandenheuvel1@home.nl

judomasworkshops@gmail.com

Bekijk deze site met ik hoop veel plezier!!

 

Copyright ©