UNIEKE URNEN

UNIEKE URNEN

Unieke Urnen

Ik ben begonnen met urnen te maken na het overlijden van mijn vader. Op zo’n moment wordt je ‘geleefd’ hoe raar dit ook klinkt om te zeggen maar na het overlijden van een dierbaar persoon heb je gewoon geen tijd om goed na te kunnen denken en vaak kies je voor de asbestemming een urn die toch niet altijd aan je verwachting voldoet omdat het vaak zo’n strakke vormgeving is van wat in het echte leven niet zo is. Het leven is niet recht en strak en niemand is het zelfde, iedereen is uniek, dat verdient ook een unieke bestemming. 

Leven en dood is niet standaard en laat zich niet opsluiten in een standaard strakke urn. Daarom dat ik heb besloten om urnen te maken die recht doen aan ieders leven: uniek.

Ik maak de urnen naar de wensen van de mensen Het leven zoals het geleefd wordt, we gaan samen een ontwerp maken waarna ik de urn ga maken.

De prijzen van de urnen zijn afhankelijk van de grootte van de urn.

Kinder urnen                                vanaf 295,00 euro

Dieren urnen                                vanaf 225,00 euro

Sier urnen/gedenk urnen           vanaf 450,00 euro  

Herinnerings/ as doosjes          vanaf 125,00 euro

Grafmonumenten                        vanaf   90,00 euro

 

U dient wel rekening te houden met ongeveer 10 weken voordat uw Urn klaar is, dat heeft met het vervaardigen en tweemaal stoken te maken. Ook is het belangrijk om te weten of het een binnen of buiten urn is, dit in verband met het materiaal. Ook maak ik stapgewijs foto’s Die ik doorstuur om de vorderingen bij te houden En eventueel aan te passen daar waar nodig is, pas met goedkeuring mag de urn drogen en wordt het gestookt voor de eerste maal.

Maar als u het wenst kunnen we nog verder gaan.

Het proces van afscheid nemen is voor sommigen makkelijker door samen met mij de ontworpen urn zelf mee te maken, een creatief proces waarin u uw gevoelens kunt leggen zodat u een stukje van uzelf meegeeft. Een unieke workshop, deze duurt ongeveer vier uur en kost 50 euro voor een persoon, wilt u met meerdere mensen werken aan een urn is dat een meerprijs van 25 euro per persoon, plus de kosten van de urn zelf. In deze vier uren is de urn nog niet klaar maar word door mijzelf verder verfijnt en afgemaakt waarna ik hem bisquit ga bakken nadat het is gedroogd en geglazuurd en voor een tweede stook wordt afgewerkt.

 

Copyright ©