workshops voor volwassenen

workshops voor volwassenen,

Bent u op zoek naar een leuke creatieve workshop voor bijvoorbeeld vriendinnendag, zussendag, vrijgezellenuitje, teambuilding of gewoon zo maar dan bent u bij Judomas interieur & workshops aan het goede adres.

Er kan gekozen worden uit diverse workshops met of zonder thema, maar het kan ook zo maar zijn dat u zelf een idee heeft. Laat het ons weten en wij zorgen dan voor een workshop op maat voor u gemaakt.

Het is ook mogelijk om een gezellige barbeque aan de workshop toe te voegen, vraag naar de mogelijkheden en prijzen…..

Vanaf 4 tot 8 personen hier bij Judomas zelf. Wilt u met grote groepen iets creatiefs ondernemen bij u zelf op locatie?  Dat kan natuurlijk ook, neem dan contact met ons op via www.attractieverhuur-detoren.nl

Samen met de deelnemende creatievelingen zorgen we voor een leuke ochtend, middag of avond.

De prijzen zijn inclusief BTW, materialen en gebruik van gereedschap, ook zorgen we er voor dat er bij elke workshop lekkere dingen op tafel komen zodat we er helemaal een feestje van kunnen maken.

De workshops worden telkens aangepast en uitgebreid. Hieronder staan al diverse workshops die gevolgd kunnen worden;

1. oud hollandse spreuktegeltjes maken      ; Heb je zelf uitgesproken teksten die je het waard vind om aan de muur te hangen dan kun je hier je eigen spreuktegel maken, ieder krijgt twee tegeltjes om te beschilderen met porseleinverf die je na afloop zelf in je oven af kunt bakken. Wie weet welke uitspraken er allemaal over de tafel heen komen, dus zal er beslist enorm gegierd gaan worden. Leuk voor jezelf of om iemand een boodschap te geven als cadeau.

Prijs workshop oud hollandse spreuktegeltjes; ? 22,50 per persoon. Duur van de workshop 1,5 tot 2 uur.

2. portret schilderen van de ander              ; Bij deze workshop gaat het er niet om om goed portret te kunnen tekenen want dat is natuurlijk heel erg moeilijk. Hier gaat het erom om een portret te schilderen van de ander en daarbij de kenmerken of bijzonderheden naar voren te halen op het witte doek. Het zal hilarisch geweldig gezellig worden, er word veel gelachen en geschaterd wat natuurlijk heel erg ontspannen werkt ( na afloop dan). Iedereen maakt een grappig portret op schildersdoek en er wordt gewerkt met acrylverf. Inbegrepen materiaal en gebruik van gereedschap.

Prijs workshop portret schilderen; ? 31,50 per persoon.   Duur van de workshop is 2 tot 2,5 uur.

3. zentangle schilderij maken                  ; Zentangle is een gemakkelijk te leren methode om mooie beelden en vormen te creeeren door herhaaldelijk dezelfde patronen te gebruiken. Het is een faschinerende kunstvorm waarbij eigenlijk niets fout kan gaan en waarbij je een enorme rust gaat ondervinden. Het is leuk en ontspannend om te doen, het hoeft alleen maar op een zentangle te gelijken en verders niets maar dat wordt verder nog uitgelegd op het moment dat je hier komt om aan de slag te gaan.

Prijs workshop Zentangle schilderij; ? 45,00 per persoon. Duur van de workshop is 2,5 tot 3 uur.

4. servies beschilderen                           ; Een workshop servies beschilderen is een erg leuke activiteit tijdens bijvoorbeeld een vriendinnendag, of gezamelijk een servies maken voor een aanstaande bruid, of als verjaardagscadeau, of natuurlijk voor jezelf. Ontdek hoe verslavend servies beschilderen kan zijn, leef je uit op je servies? Je bepaalt zelf wat je wilt maken en hoe je het wilt maken, of je moet een gezamelijk thema hebben natuurlijk. Ondek je eigen stijl en maak zelf het mooiste servies om zelf dagelijks van te genieten, van je eigen unieke stuk. Je gaat dan naar huis met een theepot, twee mokjes met theelepeltjes, een bord en een bonbonschaaltje. Eenmaal thuis kan je het servies afbakken in je eigen oven op 150 graden.

Prijs workshop servies beschilderen; ? 75,00 per persoon. Duur van de workshop is 3,5 tot 4 uur.

5. prachtige keramiek dames maken (2 dagdelen, alleen bij Judomas te volgen dus niet op locatie)

Wil je een mooi kunstwerk voor op je kast waarvan je zeker weet dat zoiets unieks nog niet bestaat? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Je gaat in twee dagdelen een prachtig beeld van een dame maken van een plaat klei. Je hoeft niet bang te zijn dat het niet gaat lukken want er wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij je kunstwerk gaat maken, de basis wordt uitgelegd en verder mag je zelf je fantasie erop loslaten. Bij de eerste bijeenkomst wordt het beeld gemaakt, dat moet een paar weken goed drogen voordat het in de keramiekoven kan worden gebakken op 1060 graden. Dan gaan we een tweede afspraak maken om het beeld af te komen glazuren, dit moet weer op 1020 graden gebakken worden waarna je het na een paar dagen weer op kunt komen halen zodat het op de kast kan pronken. Wedden dat er geen twee van bestaan?

Prijs workshop keramiek dames maken; ? 65,00 per persoon. Duur van 1e dagdeel 3 tot 4 uur. Duur van 2e dagdeel 2 tot 2,5 uur.

6. Keramiek Maskers maken;

Onder begeleiding en  specifieke uitleg over de opbouw van het gezicht geef ik instructies over hoe je het masker (met kleiplaat en behulp van een mal) kunt kleien. Ik laat voorbeelden zien van  maskers en iedereen ? zelfs kinderen ? kunnen aan de slag. De maskers die klaar zijn  krijgen kunnen versierd worden met speciaal gekleurde kleislib (engobe) of met andere decoratiemiddelen. Na drie weken worden de maskers gebakken en kunnen ze afgehaald worden. Eindeloze creaties kunnen worden aangebracht, je fantasie kan hier helemaal los gaan, en je hebt een uniek stuk aan de muur hangen.

Prijs workshop Keramiek Maskers maken; ? 42,50 per persoon. Duur van de workshop 2,5 uur

7. Hilarisch…….BH PIMPEN; Speciaal voor de vrijgezel(lige) vrouw, BH pimpen, neem je eigen oude BH mee en pimp er lustig op los met kantjes, kralen, veertjes, glimmertjes, pailettjes, vilt en nog veel meer…….. Zeker weten dat het voor en na een groot succes wordt, als alle nieuwe Marlies Dekkertjes klaar zijn kan er een kleine modeshow worden gelopen met het nodige jurycommentaar, fotoshoots en applaus. Onder het genot van een hapje en een drankje beleef je een gezellige workshop waar nog lang over nagelachen en gepraat kan worden……

Prijs workshop BH pimpen; ? 30,00 per persoon. Duur van de workshop 2,5 uur.

8. Houten kledinghangers pimpen; Maak je houten kledinghanger zo mooi dat het zonde is om in de kast te hangen, mogelijkheden zijn er in overvloed. Je kunt hem beschilderen, beplakken, bewerken met gaas en wire, lintjes, strikjes, vilt enz. enz. Dit thema staat garant voor een ontzettend gezellige workshop waarna je met een prachtig werkstuk naar huis gaat.

Prijs workshop Houten kledinghanger pimpen; ? 24,50 per persoon. Duur van de workshop 2 uur.

 

9. Vijftig Tinten Grijs  / Fifty shades of Grey

foto’s overbodig

Waarschuwing, Waarschuwing, Waarschuwing!!!!!

Deze workshop is zeker speciaal en uniek te noemen voor dames, je maakt hier van keramiek je eigen D…o.

Het zal meteen een lachsessie gaan worden waarbij je buikspieren enorm worden getraind. Je gaat je eigen draai geven aan je speelgoedje. Bij deze ontdeugende workshop kan je helemaal los gaan en je eigen 50 tinten grijs hulpstukje gaan maken. Het maakt niet uit hoe het eruit gaat zien, je gebruikt je eigen fantasie.

We gaan als je werkstuk klaar is verder gebruik maken van een gekleurde kleislib, daarna kan hij drogen en word na de eerste stook voorzien van een transparant glazuur door mij zelf waarna hij voor een tweede maal word afgebakken.

De duur van deze workshop is ongeveer 3 uur met een natje en een droogje erbij 😉

De kosten van deze workshop is 45,00 euro per persoon.