workshops

Ben je op zoek naar een leuke cursus of workshop? Dan ben je hier op het juiste adres.

Gedurende het hele jaar verzorgen wij cursussen en workshops op het gebied van verschillende schminktoepassingen of workshops op het gebied van vrije vormgeving met keramiek of aangepast aan het jaar getijde. Hieronder staan een aantal cursussen en workshops die gevolgd kunnen worden. Dat kan in ons eigen atelier maar ook op locatie.

Iedereen kan deelnemen aan de cursussen of workshops, zowel beginners als gevorderden.

SCHMINK WORKSHOPS

basis schminken 1

-Dag cursus Basisworkshop Schminken deel 1;  Hier behandelen we het materiaal gebruik, waarvoor deze dienen en de verschillen daarvan, Hygiene, diverse penseel en sponstechnieken en natuurlijk ook de meeste gevraagde en gangbare designs.

Deze workshop is inclusief het gebruik van materialen, koffie, thee en lunch.  Tijd van 10.00 uur tot 16.00 uur. In totaal zijn er 5 lesuren op deze dag. 

Kosten; € 85,00 per persoon

-Meerdaagse cursus Basisworkshop Schminken deel 1; Deze workshop wordt verdeeld in 4 x een dagdeel van 2,5 uur. In totaal zijn er dus 10 lesuren.  Lestijden van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Hier wordt hetzelfde behandeld als aangegeven bij de dag cursus Basisworkshop Schminken deel 1 maar net iets meer uitgebreidt. TIP; Deze optie is voordeliger als de dag cursus! Inbegrepen materiaal, koffie, thee.

Kosten; € 140,00 per persoon

Creepy Halloween Look SFX make up

-Dag cursus Creepy Halloween Looks; Deze cursus is geweldig voor alle griezel liefhebbers, of het nu voor de lol is of voor spooktochten die meer en meer worden georganiseerd of misschien wel voor carnaval. Hoe maak je een wond met SFX technieken of tover je jezelf helemaal om tot een creepy personage. Deze dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Inbegrepen van materialen, koffie, thee en lunch.

Kosten; € 75,00 per persoon

-Workshop Creepy Halloween Looks; Ingekorte versie van de hierbovengenoemde dag cursus. De workshop duurt 2,5 uur en je leert ook hier om wonden te maken met SFX technieken die je op je arm of op je gezicht gaat toepassen. Inbegrepen materiaal kosten, koffie, thee.

kosten; € 40,00 per persoon